De Clinge Groepsaccommodatie

De Clinge homepage

De Clinge is dé RECRON Groepsaccommodatie van het jaar.

Driebergen, 2 februari 2016.

Uit het persbericht:

 

De verkiezing Groepsaccommodatie van het jaar is een landelijke consumentenprijs en wordt jaarlijks door RECRON, de brancheorganisatie voor recreatieondernemers Nederland, georganiseerd. De uitreiking vond op 2 februari 2016 plaats tijdens de Studietweedaagse van de RECRON Groepsaccommodaties bij de Imminkhoeve in Lemele. Groepsaccommodatie De Clinge heeft de meeste stemmen van het publiek gehad.

Marieke Carlier en Wencel Bruins van Groepsaccommodatie De Clinge (in Zeegse, Drenthe) namen de award en een bos bloemen in ontvangst uit handen van Monique Van der Sanden, directeur van RECRON. Alle genomineerde bedrijven ontvingen een oorkonde en een mapje met cijfers en toelichting van de stemmers.

 

 

< Lees het hele persbericht >

< Lees het hele rapport en de reacties >

 

 

De oorkonde en het beeldje, behorend bij de prijs

De Clinge, landelijk winnaar: Groepsaccommodatie van het jaar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto prijsuitreiking

 

 

Monique Van der Sanden, directeur van RECRON, (links van het midden) deelde de oorkonde uit aan Marieke Carlier (midden) en Wencel Bruins (rechts van het midden) van De Clinge.

 

 

Sinds 2017 heeft De Clinge zich aangesloten bij Groepsaccommodatie Nederland en is het lidmaatshap van de Recron beeindigd.