De Clinge Groepsaccommodatie

De Clinge homepage

Regels en voorwaarden

 

Huisregels De Clinge

Groepen die bij ons te gast zijn dienen zich te houden aan een aantal huisregels. Deze worden bij reservering meegeleverd. Ze zijn tevens opgenomen in de informatiemap die in de accommodatie beschikbaar is. Ze zijn ook vooraf op te vragen bij De Clinge.
Voorwaarden Groepsaccommodaties Nederland


De Clinge is aangesloten bij de landelijke brancheorganisatie Groepsaccommodaties Nederland en hanteert de daarbij geldende algemene voorwaarden.

 


Groepsannuleringsverzekering

Zonder annuleringsverzekering zitten er vrijwel altijd kosten vast aan het annuleren van uw vakantie. Deze kosten kunnen oplopen tot 100% van uw reissom of het bedrag voor verblijf in de accommodatie.
Met een annuleringsverzekering betaalt de verzekeringsmaatschappij de kosten van de annulering terug als u vanwege een overmachtsituatie uw vakantie moet annuleren of eerder naar huis terug moet keren. Bij overmacht denken veel mensen aan vervelende situaties als het overlijden van een dierbaar naast familielid of het plotseling ernstig ziek worden van een van de vakantiegangers.
Met een annuleringsverzekering bent u uiteraard in deze gevallen volledig verzekerd.

 

Maar ook bij enkele onverwachte plezierige gebeurtenissen die verhinderen dat u op vakantie kunt, kunt u de kosten voor de annulering terugkrijgen, zoals bij een zwangerschap of het plotseling op het laatste moment ter beschikking komen van een woning. Dit maakt dat u met een gerust hart uw vakantie ruim van tevoren kunt boeken.
Als u de vakantie moet annuleren, neem dan direct contact op met het recreatiebedrijf waar u uw vakantie heeft geboekt en vraag om een annuleringskostennota en een schadeformulier.


De annuleringsverzekering dekt nu ook meteen eventuele schade aan uw logiesverblijf, de inventaris of bijvoorbeeld speeltoestellen/ zwembad in de tuin van uw logiesverblijf tot maximaal € 1.000,00. Een extra reden om uw vakantie te verzekeren.